Державні службовці категорії «В» підвищили кваліфікацію за програмою «Сприйняття змін»

Інтенсивний розвиток технологій вимагає від сучасного державного службовця вміння сприймати зміни, знаходити у нововведеннях переваги та оперативно до них адаптуватися. Загальною короткостроковою програмою «Сприйняття змін» завершили перше навчальне півріччя у Черкаському РЦПК. Метою програми є поглиблення знань і навичок щодо подолання опору змінам і здатності прогресивно на них реагувати.

Разом із кандидатом економічних наук, доцентом Оксаною Руденко учасники професійного навчання розглянули поняття «зміни» у двох значеннях: як процес і як зміст (результат) цього процесу. Також проаналізували механізми сприйняття й реалізації змін, причини опору змінам і підходи до його подолання.

До того ж слухачі попрацювали з психологом, кандидатом педагогічних наук, доцентом Оленою Педько й розглянули психологічні інструменти конструктивного сприйняття змін і формування навичок адаптації до них, зокрема в умовах воєнного стану.

Дякуємо спікерам і учасникам за активне обговорення порушених під час професійного навчання питань. Наступні наші програми підвищення кваліфікації стартуватимуть із вересня. Стежте за анонсами.