Триває навчання за загальною професійною програмою

У Черкаському РЦПК триває навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою для державних службовців, вперше призначених на посади державної служби категорії «В».

Під час реалізації навчального модуля щодо порядку проходження державної служби акцентували увагу на щорічному оцінюванні результатів службової діяльності державних службовців і виконанні індивідуальної програми професійного розвитку. Інтерактивну лекцію провів заступник начальника Центрального міжрегіонального управління НАДС – начальник відділу у м. Києві, Київській, Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях Володимир Люлька.

Спікер ознайомив слухачів з європейською практикою щорічного оцінювання публічних службовців, зокрема з досвідом Німеччини. Розглянули цілі, зміст і процес оцінки персоналу, наголосили на перевагах і недоліках. Також зосередили увагу на питаннях адаптації державної служби України до вимог ЄС, а саме: новій моделі оплати праці державних службовців, відновленні конкурсних процедур, цифровізації публічної служби.

Дякуємо Володимиру Анатолійовичу за професіоналізм і співпрацю з нашим закладом освіти. Слухачам дякуємо за активну участь і зворотний зв’язок. Працюємо далі.